Edough en Mark delen dezelfde passie
Edough Desserts & Patisserie in Ermelo is expert in patisserie en (vegan) desserts. Hun producten zijn gemaakt met liefde. En hun liefde gaat veel verder. Edough opent namelijk ook haar deuren voor mensen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Dan is het ergens heel logisch dat Mark Suijkerbuijk (!) uitgerekend daar zijn nieuwe werkplek heeft gevonden. Hij was al bekend met detachering en heeft vele jaren met heel veel plezier bij een andere werkgever gewerkt. Dit bedrijf groeide en werd uiteindelijk te groot voor Mark.
Time-out
Hij miste daardoor de structuur en regelmaat die hij nodig heeft om goed te kunnen functioneren, hoewel de werkgever er alles aan deed om dit voor hem mogelijk te maken. Toen er privé ook veel gebeurde, had Mark behoefte aan een time-out en mocht hij op adem komen op de afdeling Productie in Nunspeet.
Geen druk
Mark: ‘Deze pauze was echt goed voor me. Ik kon dingen thuis regelen en er werd geen druk op mij gelegd op het werk. Ik vond het ook best leuk om weer even in Nunspeet te werken, want daar ben ik jaren geleden begonnen en ik ken er nog heel veel mensen.’
Bekend terrein
Zijn arbeidsconsulent wees hem na een aantal maanden op een mogelijkheid bij Edough. Het bedrijf Edough is geen Dit is geen onbekend terrein voor Mark. Hij kent de werkzaamheden, de eigenaar en ook een paar mensen die daar werken. En dus was het bij de eerste ontmoeting gelijk raak en werkt Mark nu naar ieders tevredenheid in Ermelo.
Nieuwe kansen
De rust is terug bij Mark. Zowel op zijn werk als privé. Het was goed voor hem om even afstand te nemen van zaken en vooral voor zichzelf te kiezen. En als je dat doet, dan komen de nieuwe kansen als vanzelf weer op je pad.